Inwestycja może i jest droga, ale za to niepraktyczna.
Oby tylko było więcej połączeń z miejscowościami to będzie można mówić o sukcesie.
Ze starego Dworca np.50 lat temu autobusów było mnóstwo we wszystkich kierunkach. Dziś nowe CENTRUM PRZESIADKOWE,a autobusów jak na lekarstwo . Skąd i dokąd Ci pasażerowie będą się przesiadać,jak państwowa komunikacja leży na łopatki.
centrum przesiadkowe jest, tylko autobusów nie ma, bo od dawna polikwidowane. A miała być taka walka z wykluczeniem komunikacyjnym. Jak jeden sąsiad mnie zawiezie do Piotrkowa, to na tym centrum przesiądę się do drugiego, który mnie odwiezie.
Boże mój Boże,czemuś ich opuścił. Dużej części tych panów (nieudaczników) nikt, nic nie uratuje.
tłok jak na Marszałkowskiej w południe. lans emerytów i rencistów,- przepraszam panie.
Jejku ale wszyscy wiekowi w tym Piotrkowie,chyba cała ekipa grubo po 50,zero młodych osób
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!